Happy Socks Sokken

Happy Socks

Het merk Happy Socks in ontstaan vanuit de visie: het verspreiden van geluk door een alledaags voorwerp om te toveren in een kleurrijk stukje design. Zo kwamen deze vrolijke sokken op de markt! Inmiddels is dit vrolijke product in meer dan 70 landen verkrijgbaar.


De Happy Socks zijn en voor dames en heren! Ook zijn er de gift boxen, van 2-pack tot 4-pack. Ideaal om cadeau te geven. Van deze sokken wordt iedereen blij!


De hoofd collectie bestaat uit unieke seizoenstijlen en verfrissende, maar toch herkenbare patronen. Naast de hoofd collectie zijn er ook nog de limited editions. Deze collecties worden vaak in samenwerking met andere inspirerende merken en personen gemaakt, zoals bijvoorbeeld Snoop Dogg en The Beatles.


Maak je outfit compleet en geef het een extra twist door een combinatie te maken met HAppy Socks! De sokken zijn verkrijgbaar in vele prints en kleuren. Denk hierbij aan de Happy Socks met katten kopjes, hamburgers of pizza. Naast gedurfde en gewaagde prints zijn er ook Happy Socks met basic prints zoals stippen en strepen.

Happy Socks Sokken
Van laag naar hoog sorteren

Producten 1-24 van 101

Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Producten 1-24 van 101

Pagina
per pagina